HomeHumor18-åringen går på erotikmässa för första gången

18-åringen går på erotikmässa för första gången

-

Missförstånd kan vara väldigt roliga, åtminstone om det inte är en själv som är inblandad. Om man själv är inblandad är det helt plötsligen inte lika roligt längre. Det kan bli riktigt pinsamt, allra helst om man är på erotikmässa.

För 18-åriga Klara blev det väldigt pinsamt och jag skrattade gott åt den här historien, vilket du också förhoppningsvis kommer att göra. Det känns som att det här är något av de pinsammaste som kan hända.Det har blivit allt vanligare känns det som med vuxenleksaker. Förr så pratade man inte alls lika mycket om det och det känns som att det inte är ett lika tabulagt ämne idag, som det kanske var förut.Titt som tätt hör man radiojinglar där det görs reklam för vuxenleksaker, vilket kanske är en del av det hela också. Nåväl, denna historia handlar om Klara som precis fyllt 18 år.

Klara hade precis fyllt 18

Äntligen var Klara 18 år fyllda och hon såg mycket fram emot den erotikmässa som hennes väninna hade bjudit med henne på.

Det var första gången för dom båda och det var lite nervöst men samtidigt spännande att gå på en mässa, allra helst erotikmässa, när man aldrig varit på det förut.

Klara bestämde sig för att hon skulle köpa med sig någonting hem, för det fanns så mycket roliga nya saker där, som hon aldrig tidigare hade sett.

Hon frågade expediten vad en rosa massagestav kostade.

– Hur mycket kostar den rosa?, frågade hon expediten bakom montern.

– Den tar vi 179 kronor för, svarade expediten med ett leende på läpparna.

– Okej, men den svarta då?, frågade Klara.

– Den har tre olika vibrationer och kostar 299 kronor.

– Och den silverfärgade?

– Anders, ropade expediten in mot montern, vad ska du ha för din termos?

Hoppas du också fick dig ett gott skratt. Dela gärna sidan vidare så fler får sig ett gott skratt idag.