test
HomeHumorEn man hade en svensexa och då händer det oförglömliga

En man hade en svensexa och då händer det oförglömliga

-

Efter att ha pratat lite med mina vänner om saken, gick jag fram till bartendern. Jag beställde en öl och drack upp den. Sedan ställde jag den i hörnet på bardisken och föreslog bartendern mitt vad:– Om jag kunde stå på andra änden av bardisken och fylla glaset med mitt urin, utan att spilla en droppe var han tvungen att bjuda oss på allt vi kunde dricka under hela kvällen.Misslyckades jag skulle han få 10 000 kronor, kontant i handen.

Bartendern gick med på vadet, och jag klättrade upp på bardisken och började kissa. Jag kissade lite på bardisken, lite på golvet, skvätte lite på bartendern själv och jag undrar om det inte kom någon droppe i glaset också. När jag var klar hade jag inte ens täckt botten av glaset, och naturligtvis skrattade bartendern gott åt mig.

När jag klättrade ner och betalade för min förlust frågade bartendern mig varför jag hade ingått ett så dumt vad. Förstod jag inte från början att jag skulle förlora?

– Jo, svarade jag honom. Detta vadet förlorade jag, men vadet med mina vänner vann jag.

Bartendern undrade såklart vad det var för vad jag pratade om, och jag svarade:

– Jag slog vad med alla mina 20 vänner om 2000 kronor var. Jag lovade dem att jag skulle kunna klättra upp på din bardisk, pinka på golvet, baren och dig och att du inte skulle göra någonting annat än att stå och skratta åt det.

Veckan efter bjöd jag min nyblivna hustru på en fantastisk bröllopsresa till Maldiverna, men den där baren har jag aldrig vågat gå tillbaka till igen.