test
HomeHumorFräckis: 3 kvinnor söker efter svaret på hur man ger bästa ståfräs...

Fräckis: 3 kvinnor söker efter svaret på hur man ger bästa ståfräs på en man!

-

Det var då tre kvinnor som samlades för en afton i goda vänners lag; den ene var singel, den andre var förlovad, och den tredje var gift med maken Pekka.

Hur man förför en man
Snart kom kvinnorna in på samtalsämnet sex.

Efter en del diskussioner bestämde sig kvinnorna för att ta reda på hur man bäst förför en man, och så klurade de ut en plan.

Senare samma kväll skulle de ta på sig en varsin body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till deras respektive partners. Och så blev det.

”Älskade fyra gånger…”
Dagen därpå samlades kvinnorna igen. De ville så klart höra hur det hade gått, och singeltjejen – som hade haft en blind-date – började:

– Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde. Vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet!

Den förlovade tjejen fortsatte:

– Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt. Men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag drog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, och så gick vi till sovrummet och älskade två gånger på raken.

”Kände mig så snygg…”
Till slut var det den gifta kvinnans tur att berätta om sin kväll med Pekka. Med besviken ton sa hon:

– Ja, du. Jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa: ”Hörru Batman, vad blir det för mat i dag då?”

Dela vidare artikeln med dina vänner och familj.