test
HomeHumorTvå vänner skvallrar om deras partners dåliga val - men detaljen i...

Två vänner skvallrar om deras partners dåliga val – men detaljen i andra versionen är hysteriskt kul!

-

Det var två väninnor som satt på ett fik vid centrum och skvallrade om sina män det had:

– Jag och Nils hade lite myspys i går i sängkammaren … total katastrof. Han kom hem från jobbet, slängde i sig middagen på cirka 5 minuter, sedan hade vi sex i 3 minuter och sekunderna senare somnade han. Själv då?

Väninnan tittar drömmande rakt ut i luften framför dem:

– Helt otroligt! Anders bjöd mig på romantisk middag på en restaurang som jag hade valt, vi promenerade hem hand i hand i cirka 1 timme. Väl hemma så tände han några doftljus och så hade vi underbart förspel i cirka 1 timme.

Bildkälla: Text

– Sedan hade vi hett sex som pågick i över 1 timme. Till slut, kan du tänka dig, så låg vi och småpratade i säkert 1 timme till! Rena sagan med andra ord…

Deras respektive partners sitter och pratar på en bar några gator längre bort:

– Vi låg i går, jag och Sanna. Helt klockrent! Kom hem från jobbet, middagen är redan klar, åt, hade sex, sedan somnade jag. Kan ju fasen inte bli bättre! Själv då?

Vännen svarar, med nedstämd röst:

– Total katastrof! Kommer hem från jobbet och elen hade gått. Fick bjuda ut tanten på en dyr middag istället. Inte gott, men jävligt dyrt, hade sedan inte råd med taxi, så vi fick promenera hela vägen hem. Vi kommer hem, ingen el, så fick tända några ljus så man ser något.

– Jag var så irriterad att det tog 1 timme för mig att få upp den, sedan kunde jag inte komma på 1 timme heller. Frustrerande som fasen! När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. I minst 1 timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns av sina tråkigheter…